Ako sa robí jahňací burger?
Najprv upečiete žemle (recept od Stvory z kuchyne), potom nakrájate 4 cibule, že až revete. Skaramelizujete. Prekrojíte žemle a trochu ich na suchej panvici z vnútorných strán do chrumkava opečiete.
Odoženiete 4 muchy. Snažíte sa opäť odohnať muchy. Snažíte sa muchy ignorovať.
Vytiahnete z chladničky 100 % mleté jahňacie, trochu okoreníte (mäso už mäsiar osolil). Prikážete turecky počúvajúcemu psovi, aby odpálil z kuchyne. Opečiete z jednej strany, obrátite, na horúce mäso poukladáte syr, aby sa pomaly topil a ďalej opekáte. Nakrájate si rajčinu, ktorú ste kúpili na trhu od farmára (to nie je hipsterské, to je rozumné).
Na spodnú stranu žemle dáte čili majonézu a pikantnú BBQ omáčku (pokojne z obchodu). Uložíte opečené mäso s roztopeným syrom, rajčinu, skaramelizovanú cibuľku a zavriete. Aha, a medzitým dáte piecť do rúry zemiaky nakrájané na hranolky, ktoré nestihnú byť hotové do západu slnka, tak utekáte von a fotíte, kým sa ešte dá.