malinova_zmrzlina_1

Malinová zmrzlina s agáve a mandľovým sirupom hotová do 5 minút

Toto je rýchly návod na to, ako si pripraviť zmrzlinu do piatich minút. Stačí vybrať z mrazničky ovocie a vymixovať ho so smotanou a sirupom. Ak nemáte sirup, použite práškový cukor. Ja som v mojej zmrzline použil maliny zo záhrady pod Zoborom v Nitre, bio sirup z agáve a mandľový Ameretto sirup 1883 de Philibert Routin.

4 porcie

300 g mrazených malín (alebo iného ovocia)
250 ml smotany na šľahanie
1 PL agáve sirupu
1,5 PL amaretto sirupu

Všetko hoďte do výkonného mixéra a rozmixujte. Hotovo!

Podávajte hneď, kým je zmrzlina krémová – tuhá. Prípadne nalejte do nádoby a odložte do mrazničky na neskôr.

malinova_zmrzlina_2

Vytlačiť alebo zdieľať?

Možno dostaneš chuť aj na

Napíš komentár

Tvoja e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné údaje sú označené *